Домотканий поет

Домотканий поет, як у серце багнет,
Тиче в мову він слово-полуду.
Зерен правди нема – там полова сама,
Кислі рими, як попіл облуди.

Він перо золоте прагне власним назвать,
Музу спутать, стриножить Пегаса.
Та хіба той поет, хто душею схолов,
В кого іскра давно вже погасла?!

Розпинається він над руїнами слів –
“Переможець” свавільний Фортуни.
Але сіє навколо лиш злобу і гнів –
Мертвих слів почорнілії труни…

Домотканий поет: 3 комментария

  1. А можна я не буду оцінювати? Досить непогана техніка, але от общеріторіческая лозунговість … Ну як би в будь-якого неугодного перстом вкажу і проголошу: це він!. Це він! Це той самий негідник, що

    … перо золоте прагне власним назвать,
    Музу спутать, стриножить Пегаса.
    Та хіба той поет, хто душею схолов,
    В кого іскра давно вже погасла?!

    Адже і не посперечатися. Хіба можна сперечатися над набором неконкретних загальних фраз. А конкретики звинувачень і ні.

Добавить комментарий

Войти с помощью: